2019. február 22. péntek

Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Szenvedélybeteg-segítő Lelki Központ

Honlap: www.kaszlelkikozpont.hu

Használt számítástechnikai eszköz-támogatás a Budapest Banktól

Használt monitorokat, asztali gépeket és laptopokat ajánlott fel közhasznú alapítványok részére a Budapest Bank Zrt. A támogatás elérhetővé vált Esztergom-Bajóti Karitászrégiónk munkatársai részére is. Alábbiakban a 24óra és Budapest Bank beszámolója

– A Budapest Bank felelős vállalatként ismét megragadott egy lehetőséget, hogy segíthessen. A környező településeken összesen 23 monitort, 6 laptopot és 4 asztali gépet adományoztunk négy szervezetnek, amelyek segítik az általuk támogatott intézmények tevékenységét – mondta Banainé Kiffer Éva senior ügyfélkapcsolati menedzser, a Tatabányai Vállalati Üzletközpont Esztergomban dolgozó munkatársa.

Mint azt 24 óra c. lap munkatársának elmondta, a neszmélyi Launai Miklós Református Iskola, az Árpád-házi Szent Erzsébet Alapítvány által támogatott esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola is eszközökkel gazdagodott a bank által. Emellett az esztergomi városi zeneiskola támogatására létrehozott alapítvány, valamint a Karitászt Támogató Alapítvány munkáját is segítették az adományokkal.

A pénzintézet a közelmúltban leselejtezett informatikai eszközei közül kiválogatta azokat, amelyek még jó állapotúak és jól használhatóak, és a munkatársak javaslatai alapján, valamint a bank jótékonysági munkatársi csapatának közreműködésével gondoskodott arról, hogy a közel 200 eszköz közhasznú alapítványokhoz – összesen 26 szervezethez – jusson el.

24 óra/Budapest Bank Zrt.

A képen Esztergom-Bajóti Karitászrégiónk munkatársai láthatóak a számunkra juttatott adomány laptopokkal.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Szent Erzsébet Karitász Központ 1067 Budapest, Hunyadi tér 3. fem/1. Telefon: +36 1 351-1977 E-mail: szenterzsebet.karitasz@t-online.hu OTP Bank 11706016-20468198