2020. július 4. szombat

Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Szenvedélybeteg-segítő Lelki Központ

Honlap: www.kaszlelkikozpont.hu

 

A cél, hogy a bibliai történetek dramatikus eljátszása, feldolgozása mélyítse el a Biblia üzenetét, különös tekintettel a segítő munkához köthető feladatok és nehézségek (együttműködés szükségessége, határok tartása, kiégés, stb.) szempontjából

A résztvevők a bibliai szerepekben találkozhatnak személyes problémáikkal és tapasztalatokat szerezhetnek másokhoz fűződő kapcsolataikról.

A részvétel nem igényel színészi képességeket, elég hozzá a témára és a bibliai üzenetre való nyitottság és a gyermeki játékkedv.

 

Tervezett időpontok: 2019. január 26., február 16., március 2. és 30., május 11., június 1. és 22. (Mindig szombati napokon 9.00-17.00 között.)

Helyszín: 1123 Bp., Ráth György u. 6.


A program pályázat útján történő finanszírozásból valósul meg, ezért a részvétel térítésmentes. A csoport tagjaitól csak a terembérleti díj kifizetéséhez kérünk hozzájárulást, ami alkalmanként 2.000 Ft.

A csoporton való részvétel, a Magyar Pszichodráma Egyesület Képzési Rendjének megfelelően, a bibliodráma képzés előfeltételeként beszámítható.

A csoportba kerülés feltétele: elköteleződés a folyamat egész tartamára. Indulás előtt a jelentkezőkkel személyes beszélgetést folytatunk. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be!

 

A csoport vezetői:

Nyáry Péter - bibliodráma kiképző-szupervízor, pszichodráma vezető

Szőcs Enikő - bibliodráma gyakorló vezető, pszichodráma asszisztens

 

Jelentkezni a bibliodrama70@gmail.com e-mail címen.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Szent Erzsébet Karitász Központ 1067 Budapest, Hunyadi tér 3. fem/1. Telefon: +36 1 351-1977 E-mail: szenterzsebet.karitasz@t-online.hu OTP Bank 11706016-20468198